Inspirerende Foredrag

Inspirerende foredrag med kendt bjergbestiger
Book et foredrag

Du får:

  • dramatiske historier og smukke billeder
  • inspiration til at forfølge dine drømme
  • tips til at nå dine egne mål

 

Med udgangspunkt i mine mange ekspeditioner tilbyder jeg inspirerende foredrag. 

At bestige at stort bjerg kræver kompetence, træning, erfaring, forberedelse og 100% motivation.

Uanset hvilken type opgave eller projekt man er igang med, så kommer modgangen. Man må tilpasse sig, se nye muligheder og være tålmodig for at lykkes.

Jeg fortæller om at overskride de menneskelige begrænsninger og om at turde de gå efter sine drømme. 

Vi skal drømme, og vi skal gå efter drømmene, men der er langt hjem, og det handler om at gå hele vejen. Hvis ikke alle i teamet er enige om hvor vi skal hen, så lykkes det ikke.

For at nå sine mål må man overskride sine grænser, gøre ting man ikke har gjort før. Det kræver mod, men det føles godt bagefter. Det er disse oplevelser man bliver høj på og kan tage med sig videre og bruge bagefter når man kommer hjem.

Ude på bjerget afhænger din overlevelse af dine egne, og dine nærmeste kammerater’s valg og vurderinger. Det er en meget sund øvelse. Vi har selv ansvaret for vores succes, og vores liv – på godt og ondt.

Jeg mener det må gerne være hårdt, NO PAIN – NO GAIN, men bjergbestigningen er ikke bare en machochistisk øvelse. Når man er omgivet af bjergenes majestætiske ro og skønhed kommer man ind i en tilstand af sjælefred som kan være vanskelig at opnå hjemme i dagligdagen. Man lever i nuet, og ejer tiden. Oplever hvor få ting der egentlig er basale for et menneske. Bjergbestigning er mindfulness i den mest ekstreme udgave.

Hvad har I brug for?
Jeg har holdt foredrag for mange typer publikum, lige fra multinationale virksomheder til sports- og pensionistklubber. Uanset om I vil have ren underholdning, inspiration, motivation eller decideret provokation kan jeg levere.

Et foredrag kan og bør skræddersyes til kunden’s specifikke behov. Fortæl mig om publikums sammensætning, og formålet med arrangementet, så kan jeg tilpasse emner og format.

Søren Gudmann

Født i 1961. Fra Horsens. Er uddannet civilingeniør fra Danmark Tekniske Universitet. Har arbejdet for bl.a. F.L. Smidth, Mærsk Drilling, Subsea 7, DONG Energy og Ørsted Windpower. Boet tre år i Brasilien og 13 år i Norge.

Unik viden

Søren er ingeniør med 30 år i international energi-industri, hvor han bla. arbejdede med sikkerhed og risikoanalyser. Han har parallelt med sin erhvervs-karriere besteget bjerge over hele verden i 20 år, inkl. flere af verdens højeste.

Han besidder således en unik kombination af indsigt og erfaring.

Han er en erfaren foredragsholder og har medvirket som ekspert på TV. Er forfatter til bogen Topfeber og arbejder i dag som guide.

+45 28 76 29 08
gudmann@seven-summits.dk

Kontakt

Skriv på gudmann@seven-summits.dk eller ring 28 76 29 08. Så sætter vi noget op der passer til dig og dit publikum.

Søren Gudmann, Seven-Summits.dk
Foredragsholder. Forfatter. Ingeniør. Bjergbestier.

Seven Summits

Hvis I er interesserede i at booke et foredrag, har spørgsmål eller kommentarer, er I velkomne til at kontakte mig.