Hvordan kommer jeg i gang

Introduktion til bjergbestigning
Book et foredrag

Intro til bjergbestigning

Et foredrag for dem der gerne vil i gang med bjergbestigning. Tips og råd til træning, udstyr, planlægning og valg af bjerg. 

Går du med en drøm om at bestige et bjerg, så er Kilimanjaro et godt sted at starte. Hvert år bestiger mange helt almindelige mennesker bjerget. Men det er ikke piece of cake, man skal forberede sig godt og det er hårdt de sidste timer mod toppen. Så er det til gengæld også en fantastisk oplevelse. Trekket op af og rundt om bjerget er utrolig flot, hvor man går gennem adskillige klima- og vegetationszoner. En fin oplevelse i sig selv.

Jeg har været på Kilimanjaro flere gange, ad forskellige ruter og i alskens vejr. Er I en gruppe, forening eller firma der gerne vil opleve bjerget kan jeg lave et oplæg og hjælpe jer i gang og afsted.

Andre gode bjerge at starte med er Elbrus i Rusland, Stok Kangri i Indien, Island Peak i Nepal eller Cotopaxi i Ecuador.

 

Søren Gudmann

Født i 1961. Fra Horsens. Er uddannet civilingeniør fra Danmark Tekniske Universitet. Har arbejdet for bl.a. F.L. Smidth, Mærsk Drilling, Subsea 7, DONG Energy og Ørsted Windpower. Boet tre år i Brasilien og 13 år i Norge.

Unik viden

Søren er ingeniør med 30 år i international energi-industri, hvor han bla. arbejdede med sikkerhed og risikoanalyser. Han har parallelt med sin erhvervs-karriere besteget bjerge over hele verden i 20 år, inkl. flere af verdens højeste.

Han besidder således en unik kombination af indsigt og erfaring.

Han er en erfaren foredragsholder og har medvirket som ekspert på TV. Er forfatter til bogen Topfeber og arbejder i dag som guide.

+45 28 76 29 08
gudmann@seven-summits.dk

Kontakt

Skriv på gudmann@seven-summits.dk eller ring 28 76 29 08. Så sætter vi noget op der passer til dig og dit publikum.

Søren Gudmann, Seven-Summits.dk
Foredragsholder. Forfatter. Ingeniør. Bjergbestier.

Seven Summits

Hvis I er interesserede i at booke et foredrag, har spørgsmål eller kommentarer, er I velkomne til at kontakte mig.