Seneste nyt

Risikostyring på højt niveau

Back in business, første post-corona event

Efter mange kedelige corona måneder er det endeligt muligt at samles igen, og jeg havde for nylig fornøjelsen af at holde foredraget Risk Management on a higher level for 60 projektledere i Beumer Group.

Her fik deltagerne indblik i bjergbestigning og risikostyring på højt niveau.

Dejligt at være i gang.

 

Fantastiske Færøerne

Var i juli 2020 på tur til Færøerne  som turleder for an gruppe friske folk fra Opdag Verden. Færøerne har en meget spektakulær natur. Stort landskab, unikt og barskt. Og en stærk kultur. På denne tur var vi så oven i købet heldige med vejret, det er ikke hverdagskost at have tre solskinsdage i træk.

Udsigt mod Tjørnuvik

Fantastisk tur på trods af corona

Tag med på spektakulær vandretur!

I disse dage er der få ferielande at vælge imellem. Et af de lande der heldigvis er åbent er Norge, hvor der en fantastisk smuk og storslået natur.

På denne tur rundt om Lysefjorden kommer vi både til de kendte og meget besøgte stedet som Preikestolen og Kjerag, men der bliver også strækninger vi får for os selv, og vi har mulighed for at besøge mindre kendte, men ligeså flotte steder, som for eksempel Hengjanenibbå og Kallaliklumpen.

Jeg har været i området mange gange og er turleder på turen.
Vi sover i telt og skal bære mad til det meste af vejen, så det er en forholdsvis hård tur, da det jo er et særdeles kuperet terræn, men vi har god tid og lange dage.

https://www.opdagverden.dk/ture/vandreture-i-rogaland

På Kjeragbolten

Gode minder

I dag er det 15 år siden jeg stod på verdens top. En hård, men helt igennem fantastisk dag, som jeg aldrig glemmer. En fysisk og mental test af de helt store. High risk, high reward.

 

Toppen af verden

 

Søren Gudmann

Født i 1961. Fra Horsens. Er uddannet civilingeniør fra Danmark Tekniske Universitet. Har arbejdet for bl.a. F.L. Smidth, Mærsk Drilling, Subsea 7, DONG Energy og Ørsted Windpower. Boet tre år i Brasilien og 13 år i Norge.

Unik viden

Søren er ingeniør med 30 år i international energi-industri, hvor han bla. arbejdede med sikkerhed og risikoanalyser. Han har parallelt med sin erhvervs-karriere besteget bjerge over hele verden i 20 år, inkl. flere af verdens højeste.

Han besidder således en unik kombination af indsigt og erfaring.

Han er en erfaren foredragsholder og har medvirket som ekspert på TV. Er forfatter til bogen Topfeber og arbejder i dag som guide.

+45 28 76 29 08
gudmann@seven-summits.dk