Seneste nyt

Foredrag i samarbejde med Lions i Hellerup

Mandag 2. marts holder jeg foredrag på Gentofte Hovedbibliotek. Foredraget er arrangeret af Lions Club Hellerup.

Lions Club Hellerup er en del af verdens største private humanitære service- og hjælpe organisation, hvor alle indsamlede midler går ubeskåret til modtagerne. Formålet med dette arrangement er at samle penge ind, med fokus på to ting: Støtte op om aktiviteterne hos Børne- og ungdoms Hospice på Lukas Stiftelsen, og Forebyggelse af misbrug blandt unge i Gentofte Kommune (under mottoet: ”Du vælger selv”).

God sæson og ny hjemmeside

Min sæson er ved at være slut. Det blev til bestigninger af Kilimanjaro, Toubkal, Stok Kangri og igen Kilimanjaro. Og der var vandringer i Azerbaijan, Malta, Georgien, Østrig, Italien, Portugal og Nepal. Mange dage på farten med interessante og hyggelige mennesker.

På de hjemlige breddegrader fik jeg holdt 16 foredrag ude omkring i landet, hvor jeg mødte et stort interesseret og engageret publikum.

Og så har nissen har været her, i min sok var der sørme et helt nyt look på min hjemmeside.
Den er blevet rigtig flot, synes jeg selv, og er klar til besøg.
Den er blevet mere informativ og præcis om hvad det er jeg tilbyder. Velkommen til!

Success på Stok Kangri

Success på Stok Kangri – igen !
En flot tur med 11 på toppen af det 6153m høje Stok Kangri. Undervejs var der seriøst regnvejr og der var væsentligt mere sne på bjerget end sidste år. Men gruppen var sej og alle som forsøgte kom på toppen. Vejret var fantastisk så udsigten var formidabel.

På topgraten (Foto: Jonas Schrøder)
Gruppen og det lokale crew i base camp

Kø på Everest

Kø på Everest 22.maj 2019, billedet er taget af Nimal Purja
Foto: Handout / Ritzau Scanpix

Billedet herover har gået verden rundt og har skabt megen debat. Ialt 12 mennesker er døde denne sæson. Det er naturligvis 12 for meget og trist for de berørte familier. Omvendt er det ikke et stort tal, set i lyset af det enorme antal mennesker som har været på bjerget i år.

Det er et vildt billede og jeg er selvfølgelig glad for ikke at have oplevet noget tilsvarende.

Jeg gav et interview til Information med udgangspunkt i årets begivenheder:
https://www.information.dk/moti/2019/05/mere-organiseret-bjergbestigning-desto-mindre-grund-goere

Søren Gudmann

Født i 1961. Fra Horsens. Er uddannet civilingeniør fra Danmark Tekniske Universitet. Har arbejdet for bl.a. F.L. Smidth, Mærsk Drilling, Subsea 7, DONG Energy og Ørsted Windpower. Boet tre år i Brasilien og 13 år i Norge.

Unik viden

Søren er ingeniør med 30 år i international energi-industri, hvor han bla. arbejdede med sikkerhed og risikoanalyser. Han har parallelt med sin erhvervs-karriere besteget bjerge over hele verden i 20 år, inkl. flere af verdens højeste.

Han besidder således en unik kombination af indsigt og erfaring.

Han er en erfaren foredragsholder og har medvirket som ekspert på TV. Er forfatter til bogen Topfeber og arbejder i dag som guide.

+45 28 76 29 08
gudmann@seven-summits.dk