Seneste nyt

Fantastisk tur på trods af corona

Tag med på spektakulær vandretur!

I disse dage er der få ferielande at vælge imellem. Et af de lande der heldigvis er åbent er Norge, hvor der en fantastisk smuk og storslået natur.

På denne tur rundt om Lysefjorden kommer vi både til de kendte og meget besøgte stedet som Preikestolen og Kjerag, men der bliver også strækninger vi får for os selv, og vi har mulighed for at besøge mindre kendte, men ligeså flotte steder, som for eksempel Hengjanenibbå og Kallaliklumpen.

Jeg har været i området mange gange og er turleder på turen.
Vi sover i telt og skal bære mad til det meste af vejen, så det er en forholdsvis hård tur, da det jo er et særdeles kuperet terræn, men vi har god tid og lange dage.

https://www.opdagverden.dk/ture/vandreture-i-rogaland

På Kjeragbolten

Gode minder

I dag er det 15 år siden jeg stod på verdens top. En hård, men helt igennem fantastisk dag, som jeg aldrig glemmer. En fysisk og mental test af de helt store. High risk, high reward.

 

Toppen af verden

 

Bestigning af Everest aflyst for i år

Grundet Corona nedlukning er alle ekspeditioner til Everest aflyst. Surt for dem der har trænet og forberedt sig i flere år. Men bjerget bliver liggende, man kan komme en anden gang. Det skal man huske.

Til gengæld overvejer de Nepalesiske myndigheder at sætte oprydning igang.

https://kathmandupost.com/national/2020/03/17/with-everest-expeditions-cancelled-guides-and-porters-could-carry-down-trash-and-dead-bodies?fbclid=IwAR00Utv0rIdMCF9vf2xzywetIEOgdKkjI8NatntE9pVjQEdO9Mdc3-LSe-s

Topfeber i Corona tider

Tusind tak fordi du har læst Topfeber!

I disse Corona tider er der mulighed for at få læst lidt mere end ellers.

Har netop modtaget bibliotekspenge, som jeg gør hvert år. Fantastisk at have et system som sørger for at forfattere får penge løbende når deres bøger lånes ud. Tak til alle jer som har lånt den.

Hvis du ikke har læst den endnu, så er den tilgængelig som almindelig bog, e-bog og som lydbog. I disse tider med smukt vejr kan lydbogen være en god løsning, så kan du gå en tur eller ordne i haven samtidig mens du lytter. Den fysiske bog må du nok desværre vente med at låne til biblioteket åbner igen, men e-bogen er god til dage med dårligt vejr.

Læs mere

Her er et link til mit lokale bibliotek, du skal nok logge på dit lokale. https://genbib.dk/ting/collection/870970-basis%3A26501040

God fornøjelse!

Søren Gudmann

Født i 1961. Fra Horsens. Er uddannet civilingeniør fra Danmark Tekniske Universitet. Har arbejdet for bl.a. F.L. Smidth, Mærsk Drilling, Subsea 7, DONG Energy og Ørsted Windpower. Boet tre år i Brasilien og 13 år i Norge.

Unik viden

Søren er ingeniør med 30 år i international energi-industri, hvor han bla. arbejdede med sikkerhed og risikoanalyser. Han har parallelt med sin erhvervs-karriere besteget bjerge over hele verden i 20 år, inkl. flere af verdens højeste.

Han besidder således en unik kombination af indsigt og erfaring.

Han er en erfaren foredragsholder og har medvirket som ekspert på TV. Er forfatter til bogen Topfeber og arbejder i dag som guide.

+45 28 76 29 08
gudmann@seven-summits.dk