på barsel med 1 årig

familietur i østeuropa
Book et foredrag

På barselstur med Otto

 De fleste af mine rejser og ekspeditioner har været til mere eller mindre extreme miljøer, og der har været et element af udfordring i mange af dem. Men det betyder jo ikke at jeg ikke som de fleste andre også holder af at sidde på en cafe med en drink og nyde udsigten over en turkis blå havbugt. 

Og når man har stiftet familie og fået et barn må rejserne selvfølgelig tilpasses. Der er masser af dejlige oplevelser som en familie kan få sammen. 

Dette foredrag kan være en inspiration til dem der har prøvet all-inklusive i Spanien eller lignende og gerne vil tage et skridt videre. 

 Lige før vores dreng fyldte 1 år tog vi på barselstur i autocamper. Turen varede to måneder og gik via Tyskland, Polen, Ukraine, Moldova, Rumænien, Bulgarien, (Nord)Makedonien, Albanien og Italien. 

Udover at vise noget af disse landes natur og kultur, handler det også om hvordan det er at rejse med en lille fyr og hvordan familien kan få de knap så hverdagsagtige hverdage til at fungere.  

Søren Gudmann

Født i 1961. Fra Horsens. Er uddannet civilingeniør fra Danmark Tekniske Universitet. Har arbejdet for bl.a. F.L. Smidth, Mærsk Drilling, Subsea 7, DONG Energy og Ørsted Windpower. Boet tre år i Brasilien og 13 år i Norge.

Unik viden

Søren er ingeniør med 30 år i international energi-industri, hvor han bla. arbejdede med sikkerhed og risikoanalyser. Han har parallelt med sin erhvervs-karriere besteget bjerge over hele verden i 20 år, inkl. flere af verdens højeste.

Han besidder således en unik kombination af indsigt og erfaring.

Han er en erfaren foredragsholder og har medvirket som ekspert på TV. Er forfatter til bogen Topfeber og arbejder i dag som guide.

+45 28 76 29 08
gudmann@seven-summits.dk

Kontakt

Skriv på gudmann@seven-summits.dk eller ring 28 76 29 08. Så sætter vi noget op der passer til dig og dit publikum.

Søren Gudmann, Seven-Summits.dk
Foredragsholder. Forfatter. Ingeniør. Bjergbestier.

Seven Summits

Hvis I er interesserede i at booke et foredrag, har spørgsmål eller kommentarer, er I velkomne til at kontakte mig.