Risikostyring

Risikostyring på højt plan
Book et foredrag

 

At bestige verdens højeste bjerge kan absolut være farligt. Og derfor arbejder vi selvfølgelig også med at risikostyring. Ligesom man gør i industrien. 

Jeg har udviklet et foredrag med fokus på risiko. Her analyseres og sammenlignes bjergbestigningen med industrielle aktiviteter.

Dette foredrag egner sig til virksomheder som udfører potentielt farlige operationer, på havet eller på land. Og som gerne vil uddanne og motivere deres medarbejdere til sikker adfærd.

I får:

  • et indblik i bjergbestigerens verden
  • viden om risikoen ved bjergbestigning
  • inspiration til jeres egen risikostyring

Jeg ser på ligheder og forskelle, og på hvilken risiko der faktisk er forbundet med bjergbestigning. Hvis man kun kender til emnet fra medierne kan man jo ende op med at tro at bjergbestigere er rene selvmordskandidater.

Et eksempel hvor risikostyringen ikke var tilstrækkelig. Vi redder 4 mand ud af en lavine på Gasherbrum 2 i Pakistan i 2007

Mange virksomheder prøver at lære deres medarbejdere sikker adfærd. Ofte arbejdes der med at påvirke folk’s motivation og attitude. Ligeledes skal der arbejdes med at udvikle medarbejdernes kompetence til at vurdere hvad og hvornår en situation er farlig.

Ansvar og kompetence er vigtige faktorer. 

English version Risk Management on a higher level

Efter flere uger i Everest base camp, er vejrudsigten god, og vi kan komme afsted mod toppen. 

 

Søren Gudmann

Født i 1961. Fra Horsens. Er uddannet civilingeniør fra Danmark Tekniske Universitet. Har arbejdet for bl.a. F.L. Smidth, Mærsk Drilling, Subsea 7, DONG Energy og Ørsted Windpower. Boet tre år i Brasilien og 13 år i Norge.

Unik viden

Søren er ingeniør med 30 år i international energi-industri, hvor han bla. arbejdede med sikkerhed og risikoanalyser. Han har parallelt med sin erhvervs-karriere besteget bjerge over hele verden i 20 år, inkl. flere af verdens højeste.

Han besidder således en unik kombination af indsigt og erfaring.

Han er en erfaren foredragsholder og har medvirket som ekspert på TV. Er forfatter til bogen Topfeber og arbejder i dag som guide.

+45 28 76 29 08
gudmann@seven-summits.dk

Kontakt

Skriv på gudmann@seven-summits.dk eller ring 28 76 29 08. Så sætter vi noget op der passer til dig og dit publikum.

Søren Gudmann, Seven-Summits.dk
Foredragsholder. Forfatter. Ingeniør. Bjergbestier.

Seven Summits

Hvis I er interesserede i at booke et foredrag, har spørgsmål eller kommentarer, er I velkomne til at kontakte mig.