Hvad er The Seven Summits?

The Seven Summits, eller De Syv Tinder,  er en betegnelse for det højeste bjerg på hvert af jordens syv kontinenter. En bjergbestigning’s grand slam.

Det er en samling som mange bjergbestigere gerne vil lave. De fleste bestiger et bjerg per år, og afslutter typisk med Everest, som er det sværeste.

Jeg valgte at bestige dem alle på en stor ekspedition. På den måde kunne jeg blive den første dansker som gennemførte dette storslåede projekt og samtidig slå den daværende verdensrekord.

Der var på det tidspunkt kun 154 mennesker i hele verden som havde gennemført Seven Summits. 

Læs mere om Seven summits på: mountains.dk/seven-summits/

Søren Gudmann

Født i 1961. Fra Horsens. Er uddannet civilingeniør fra Danmark Tekniske Universitet. Har arbejdet for bl.a. F.L. Smidth, Mærsk Drilling, Subsea 7, DONG Energy og Ørsted Windpower. Boet tre år i Brasilien og 13 år i Norge.

Unik viden

Søren er ingeniør med 30 år i international energi-industri, hvor han bla. arbejdede med sikkerhed og risikoanalyser. Han har parallelt med sin erhvervs-karriere besteget bjerge over hele verden i 20 år, inkl. flere af verdens højeste.

Han besidder således en unik kombination af indsigt og erfaring.

Han er en erfaren foredragsholder og har medvirket som ekspert på TV. Er forfatter til bogen Topfeber og arbejder i dag som guide.

+45 28 76 29 08
gudmann@seven-summits.dk

Kontakt

Skriv på gudmann@seven-summits.dk eller ring 28 76 29 08. Så sætter vi noget op der passer til dig og dit publikum.

Søren Gudmann, Seven-Summits.dk
Foredragsholder. Forfatter. Ingeniør. Bjergbestier.

Seven Summits

Hvis I er interesserede i at booke et foredrag, har spørgsmål eller kommentarer, er I velkomne til at kontakte mig.